diumenge, 20 de juny del 2010

Bany 4











Aquí podem veure el bany enrajolat gairebé en la seva totalitat, mancant el plat de dutxa i el calaix de sortida del WC. Es poden observar uns prestatges raconers, que s'han col·locat a petició del client, per a solucionar l'emmagatzematge dels productes de bany i no haver de fer trepants. S'han realitzat en silestone negre igual que el perfil del plat de dutxa.

diumenge, 13 de juny del 2010

Revoltons artesanals










































































































Aquí veiem un sostre de revoltons realitzat amb "rasilla manual". En aquest sostre s'ha deixat el buit per a allotjar una escala i la millor solució per a guanyar les falses esquadres era fer revoltons manuals. L'efecte que produïxen les variacions de les parets queda minimitzat i esteticament és l'element més destacat . Són dos sostres, el de l'entrada que és on es col·locarà l'escala i el de la cuina.

Reforma de bany 3
















En aquesta entrada veiem l'arrencada d'enrajolats. Primer s'ha marcat el centre de la zona d'aigües perquè la peces siguin simètriques. Després s'ha fet el sòl fent coincidir les juntes de la paret amb les del sòl.

dimecres, 2 de juny del 2010

Reforma de bany 2







































Aqui veiem el procés de la instalació d'aigua, llum i desguassos.Seguidament s'ha ampliat deu cm el calaix que allotja els respiradors i els baixants per a fer mes ampli el plat de dutxa. S'ha tapat la instal·lació i s'ha anivellat el sòl per a la posterior col·locació de gres.

dimarts, 1 de juny del 2010

Reforma de bany







Vaig a fer una sèrie d'entrades diàries per a poder veure el procés de reforma d'un bany en temps real. Començarem veient l'estat original del bany i anirem veient els avanços diaris, la modificació d'instal·lacions, distribució dels elements que ho formen etc... La peça que sens dubte destacarà és el plat de dutxa d'obra i veurem la seva construcció pas a pas. La dutxa d'obra és un element molt atractiu però desperta cert recel en moltes persones per les possibles fugides d'aigua. Veurem que bé executat és igual o més segur que un plat convencional.